Vildtsygdomme og hygiejne

///Vildtsygdomme og hygiejne

Vildtsygdomme og hygiejne

Formål: Kurset opfylder lovkravene i EU forordning 853/2004, og giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til vildthåndteringsvirksomhed. Efter kurset skal kursisten have kendskab til følgende områder:

  • Vildtlevende vildts normale anatomi, fysiologi og adfærd.
  • Unormal adfærd og patologiske ændringer som følge af sygdomme, miljøforurening eller andre faktorer, der kan påvirke menneskers sundhed, hvis vildtet spises.
  • Hygiejnebestemmelser og korrekte metoder til håndtering, transport og udtagning af organer m.v. efter aflivning af vildtlevende vildt.
  • Lovgivning og administrative bestemmelser om dyre- og folkesundhed og hygiejne i forbindelse med afsætning af levende vildt.

Kursusbevis: Efter kurset udsteder underviseren kursusbevis på dansk, engelsk og tysk. Deltagere skal medbringe jagttegn, da jagttegnsnummeret bruges som registrering af kursusdeltagelse.

Dato & tid: tirsdag 24 april 2018 kl 18:00-22

Sted: Engagergård, Måløv Byvej 288

Pris: Kursusafgiften for medlemmer af BJF er 450 kr og 550 kr for alle andre. Kursusafgiften inkluderer materiale, ostemad og kaffe.

Kursusafgiften skal indbetales i NYKREDIT konto nr. 5479 – 2520602 med angivelse af kursistens navn og medlemsnummeret af Danmarks Jægerforbund.

Tilmelding: Senest tirsdag 10 april 2018 – men gerne tidligere hvis du vil være sikker på at få en plads på et af de få kurser i vildtsygdomme og hygiejne der afholdes på Sjælland.

Tilmeldingen er først gyldig, når kursusafgiften er betalt.

Ved overtegning (eller manglende tilslutning til gennemførelse af kurset) bliver kursusafgiften naturligvis returneret.

Deltagerantal: Maks. 25 personer

Underviser: Mariann Chriél, Dyrlæge og leder af Center for Vildtsundhed, DTU-Veterinærinstituttet.

Spørgsmål: Kontakt Peter Normark på tlf 2421 1268 på hverdage mellem kl 19 og 20.

Tilmeldning kan ske ved at sende mail til kasserer@bjf.dk med dit navn og mobil nr samt indbetale kursusafgiften med angivelse af dit navn.

 

By | 2017-12-22T19:44:10+01:00 december 22nd, 2017|Kursus|Kommentarer lukket til Vildtsygdomme og hygiejne

About the Author: